Om ByggPartner Bergen

Byggpartner med fokus på kvalitet og trygghet

I ByggPartner Bergen er vi et godt team med ansatte, fra unge nysgjerrige lærlinger til fagarbeidere med årelang erfaring og spisskompetanse på de ulike områdene. På våre byggeplasser og ulike prosjekt er det stor trivsel, entusiasme og alltid yrkesstolthet.

Kvalitet, tempo og trygghet er det vi jobber for, og vi har fullt fokus på oppdragene vi arbeider med, slik at våre kunder alltid skal bli fornøyd. Vi er stolte over det solide arbeidet og de tjenestene vi leverer, noe som også gjenspeiles i tilbakemeldingene fra våre kunder.

Vi gjør vårt ytterste for at byggeprosessen din skal være en god opplevelse. Hos oss er en avtale en avtale. Som kunde hos oss vil du få en fast kontaktperson gjennom hele prosessen. Vi kan også, om ønskelig, være ditt bindeledd mot andre faggrupper i byggeprosjektet.

Skalahusforhandler

ByggPartner Bergen er stolt leverandør av Skalahus, og kan by på tidløse og elegante hjem til en hver smak.

De arkitekttegnede husene tilpasses din tomt og dine behov. Dette er boliger som er skapt for å nytes.

Flott illustrasjonsbilde av husmodellen Moda til Skalahus. Moda er moderne hus med et stilrent særpreg.
Skjermbilde 2023-01-24 kl. 14.35.22
Illustrasjonsbilde av Saga husmodell til Skalahus. Saga er klassiske ferdighus til alle livets faser.
Illustrasjonsbilde av en villa fra Æra-serien til Skalahus. Den hvite villaen fremstår med en herskapelig stil.
Skjermbilde 2023-01-24 kl. 14.34.05
En liten plante spirer opp av jorda.

Miljø

Som aktør i byggebransjen ønsker vi å redusere innvirkningen vi har på miljøet. Vi legger derfor vekt på å redusere den negative miljøeffekten produktene, løsningene og driften vår har.

ByggPartner Bergen AS legger dessuten stor vekt på arbeidsmiljø, trivsel, kompetanseheving og personlig utvikling. Vi behandler alle våre ansatte etisk riktig og stiller krav som det er mulig å etterleve og kontrollere for alle parter.

HMS

Våre ansatte er vår viktigste ressurs. Derfor tar vi HMS på alvor og lar selve HMS-arbeidet spille en sentral rolle i vår organisasjon.

Med stadig strengere krav til byggebransjen er det viktig å holde seg oppdatert. Vi har en HMS-ansvarlig som jobber kontinuerlig med å fremme dette arbeidet, og samtidig påser at våre prosjekter er trygge og sikre arbeidsplasser å være på.

Vil du vite mer om oss?

Ta gjerne kontakt med en av våre dyktige fagfolk om du lurer på noe.

Fire varebiler parkert foran Byggpartner Bergens lokaler.