Skal dere rehabilitere?

Rehabilitere bolig

Kravene til egen bolig forandrer seg i takt med livets ulike faser. Fra å kjenne på behovet for flere rom og praktiske løsninger for barneflokken kan det på et senere tidspunkt dukke opp et ønske om enklere planløsninger og livsløpsstandard.

Vi utfører alle typer rehabiliteringsoppdrag både utvendig og innvendig. Det kan være snakk om blant annet:

  • tilbygg
  • påbygg
  • modernisering/oppussing rom
  • nytt kjøkken 
  • nytt bad
  • skifte kledning utvendig
  • legge nytt tak
  • bytte vinduer og dører
  • etterisolering

Våre dyktige fagfolk har lang erfaring med rehabilitering, og vi setter vår stolthet i å gjøre en skikkelig jobb.

For at du skal oppleve rehabiliteringen som en trygg og god prosess, har vi alltid en fast prosjektleder knyttet opp mot ditt prosjekt gjennom hele byggeperioden.

Enovarådgivning

Du får inntil 5.000 kroner i støtte når du engasjerer en energirådgiver til å kartlegge energitiltakene som passer for boligen din. Rådgiveren vil kartlegge tilstanden på boligen, gi den et energimerke og lage en plan med tiltak som vil redusere energibruken.

Planen gjør det enklere å vurdere hvilke energitiltak du skal gjennomføre. Vi støtter en rekke av tiltakene som energirådgiveren vil anbefale. Du kan også få støtte til energirådgivning i din fritidsbolig. 

Løftet huset vekk

Da den over hundre år gamle sveitservillaen «Villa Solhaug» skulle renoveres, viste det seg at grunnmuren ikke holdt stand. Løsningen ble å løfte hele villaen bort og sette den på en parkeringsplass i nærheten. 

Slik kunne vi sprenge og drenenere for å lage ny grunnmur og en romslig kjeller. Da alt var klart, løftet vi villaen tilbake på plass og fortsatte renoveringen. 

Villaen er nå blitt et flott pensjonat med totalt 30 sengeplasser og plass til 50 spisegjester. 

Bildet viser en kran som løfter et hus (!) opp på grunnmur med kjeller. Huset er en eldre villa som skal rehabiliteres.
Fasadebilde av Villa Solhaug under rehabiliteringen. Flott, hvit bygning med steinfliser til tak, beliggende ved vannet.

Tilbygg og påbygg

Har du en bolig som du vil utvide med flere rom og få bedre plass? Et alternativ er da å lage et tilbygg og utvide allerede eksisterende etasje. Et annet alternativ er et påbygg i høyden. Begge deler er i de fleste tilfeller søknadspliktig. Vi har samarbeidspartnere som kan være behjelpelig med både tegning og søking.

Vi har lang erfaring med både tilbygg og påbygg så du er i trygge hender ved å velge Byggpartner Bergen AS som ansvarlig for prosjektet ditt. Vi har dyktige samarbeidspartnere i alle fag så slik at du skal være trygg på at prosjektet blir gjennomført med gode kvaliteter og de til en hver tid gjeldende krav.

Vil du vite mer?

Vi sikrer deg tett oppfølging helt fra idé til byggeprosjektet er ferdig. Enten du skal bygge hus eller rehabilitere leilighet så kan du få en gratis, uforpliktende befaring av oss.

An av Byggpartner Bergens blide medarbeidere, ute på rehabiliteringsoppdrag. Han sitter på huk, kledd i oransje synlighetstøy og smiler til fotografen.