Vi er Skalahus-forhandler!

Skalahus

Moderne ferdighus, klassiske hus og storslåtte villaer

ByggPartner Bergen er Skalahus-forhandler. Det betyr at du kan velge mellom over 30 ulike ferdighus i tre forskjellige stilserier: Moda, Saga eller Æra. Når valget er tatt, hjelper vi deg gjennom prosessen og bygger huset for deg.

Husene fra Skalahus er arkitekttegnede hus av høy kvalitet. De varierer i design og planløsning, og tilbyr et bredt mangfold innen både størrelse og prisklasse. Mange av husmodellene til Skalahus har også fordelen ved å kunne opprette en egen utleiebolig.

Alle Skalahus er arkitekttegnet og leveres i utgangspunktet med en fast standard når det kommer til eksteriør og interiørprodukter, materialer og farger. Likevel er alt lagt til rette for at du skal kunne personifisere boligdrømmen din.

Klikk på et av bildene nedenfor og få mer informasjon om hver enkelt stilserie. På disse sidene får du også muligheten til å bestille huskatalogene.

Illustrasjonsbilde av en villa fra Æra-serien til Skalahus. Den hvite villaen fremstår med en herskapelig stil.

Æra: Storslåtte villaer i herskapelig stil

Drømmer du om en storslått villa inspirert av svunne tider og nostalgi? Da er Æra-serien den rette for deg. Her går tradisjon og smarte planløsninger hånd i hånd. Seriens karakterdannende fasadeelementer bidrar til en egenart.

Illustrasjonsbilde av Saga husmodell til Skalahus. Saga er klassiske ferdighus til alle livets faser.

Saga: Klassiske ferdighus for alle livets faser

Saga-serien tilbyr tidløse fasader og praktiske løsninger med rom for familie i vekst. Dette, sammen med Æra, er det nærmeste Skalahus kommer norsk byggetradisjon. Saga-seriens klassiske hus venter på nye historier.

Flott illustrasjonsbilde av husmodellen Moda til Skalahus. Moda er moderne hus med et stilrent særpreg.

Moda: Moderne hus med stilrent særpreg

Er du svak for stilrene linjer og muligheten til å få nordisk natur inn i stua? Moda-serien innbyr med store vinduer som slipper inn dagslys og knytter familien sammen med omgivelsene utenfor.

Vår oppfølgingsprosess

Vi hjelper deg gjennom hele prosessen. Hos oss kan du være sikker på at dine behov blir ivaretatt på en god måte.

La oss bygge ditt drømmehjem!

1
Oppstartsmøte
Vi treffes for et møte der vi blir kjent med dine behov, ønsker og økonomiske rammer. Under møtet presenterer vi Skalahus sine husmodeller for deg og vi snakker litt om mulighetene rundt de forskjellige hustypene.
1
2
Tilbudsmøte
Du får et pristilbud og en beskrivelse av veien videre. Under tilbudsmøtet går vi gjennom tilbudet og leveransen sammen. Når du føler deg trygg på at alle spørsmål er besvart, kan du kontakte banken for å finansieringsbevis.
2
3
Kontraktsmøte
Med finansieringsbeviset i boks og et klart valg om hvilket drømmehus som skal bygges, samles vi for et kontraktsmøte. Der signeres avtalen som sparker hele prosessen i gang.
3
4
Byggesøknaden sendes til kommunen
Nabovarsel sendes ut. Deretter senders byggesøknaden inn, og der kan behandlingstiden ta alt fra 3 til 12 uker. Mens vi venter på godkjent byggesøknad, kan du bestemme deg for kjøkken og vi har møte med elektriker og rørlegger for å gå igjennom leveransen.
4
5
Oppmeldingsmøte
Du, boligrådgiver og byggeleder møtes for oppmeldingsmøte. Vi ser på fremdriftsplan, overtagelsesdato og potensiell egeninnsats. Etter dette møtet settes huset i bestilling!
5
6
Arbeidet starter
Nå starter arbeidet på tomten. Vi graver ut og legger grunnmur/støpeplate. Deretter kommer en representant fra Skalahus på kontroll før videre bygging starter. Når første materialleveranse er ankommet byggeplassen, starter vi med å bygge huset.
6
7
Tett bygg
Tett bygg er alltid en milepæl, for da er huset ferdig utvendig. Vi foretar nødvendige tetthetmålinger og sørger for at bygget er tørt før vi går i gang med det innvendige.
7
8
Innvendig arbeid
Innvendig arbeid starter! Vi isolerer og deler opp rom. Rørlegger og elektriker setter i gang, det males, gulv legges, og innredning monteres. Deretter tar vi en kontrollmåling av dampsperren.
8
9
Gjennomgang
Vi tar en gjennomgang av huset sammen med deg for å avdekke eventuelle mangler. Dersom det dukker opp noe, finner vi løsninger og utbedrer dette før overlevering.
9
10
Overlevering!
Den store dagen er her og huset er klart for innflytting! Ved overlevering skjer siste innbetaling, og du får alt av bruksanvisninger, dokumenter, garantier og reklamasjonsrett. Etter ditt første år i huset kommer vi på kontroll for å sjekke at alt fortsatt er som det skal.
10

Vil du vite mer?

Vi sikrer deg tett oppfølging helt fra idé til byggeprosjektet er ferdig. Enten du skal bygge hus eller rehabilitere leilighet så kan du få en gratis, uforpliktende befaring av oss.

Fire varebiler parkert foran Byggpartner Bergens lokaler.