Utbyggere og entreprenører

Samarbeid med utbyggere og entreprenører

ByggPartner Bergen tar på seg oppdrag for profesjonelle utbyggere.

Vi har tidligere erfaring med blant annet eneboliger, flermannsboliger og større prosjekter som for eksempel bo- og omsorgssenter med større antall leiligheter.

Vi samarbeider med en rekke dyktige underleverandører med høy fagkompetanse og fleksible løsninger og utfører selv arbeid med høy effektivitet på byggeplassene. Vårt team er godt vant med å jobbe etter gjennomarbeidede fremdriftsplaner og gode prosesser.

Med vår erfaring og kompetanse, i tillegg til godt samarbeid med en rekke dyktige underleverandører, kan vi med andre ord ta oppdrag som både hovedentreprenør eller underentreprenør.

Ta gjerne kontakt med oss for uforpliktende tilbud. Vi er klar for å ta imot din henvendelse.

Krohnåstoppen bofellesskap

Prosjektet med Krohnåstoppen Bofellesskap var en viktig del av Boligløftet i Bergen, der målet var å fjerne boligkøen og samtidig tilby bedre boliger for personer med utviklingshemming.

Byggpartner Bergen AS hadde totalentreprise på tømmerarbeidet for bofellesskapet med totalt 16 leiligheter, og hadde på det meste 20 mann i arbeid for å komme i mål mtp kommunens overtakelse.

Avstandsbilde med kran under byggeprosessen av Krohnåstoppen bofelleskap.
Underveis i byggeprosessen. Boligene får utsikt over vannet. Foto: Ruben Neteland
Bilde av Byggpartner Bergens lærling Daniel Henrikson sammen med Byråd Ruth Grung under byggeprosessen av Krohnåstoppen Bofellesskap
Byråden i dialog med lærling Daniel Henrikson fra ByggPartner Bergen AS. Foto: Regine Olsen-Hagen

Flotte forhold for beboerne

Leilighetene fikk en fantastisk utsikt over Apeltunvannet. Beliggenheten er ideell med nærhet til kollektivtrafikk, Laguneparken og flotte turmuligheter.

De moderne og attraktive leilighetene er bygget med private terrasser ved hver leilighet i tillegg til felles takterrasser mot vest. Med gode møteplasser både ute og inne, og mulighet for mye fellesaktiviteter, er det lagt opp for at brukerne får gode liv i sine boliger.

Byrådet for arbeid, sosial og bolig, Ruth Grung var selv på befaring underveis i byggeprosessen.

Vil du vite mer?

Vi sikrer deg tett oppfølging helt fra idé til byggeprosjektet er ferdig. Enten du skal bygge hus eller rehabilitere leilighet så kan du få en gratis, uforpliktende befaring av oss.